Ο κάθε ένας / κάθε μια που έχει υποβάλει αίτηση συμμετοχής για το Θερινό Σχολείο - Συνέδριο έχει ειδοποιηθεί για την έγκριση της συμμετοχής του/της καθώς και για την αποδοχή της αίτησης για δωρεάν εγγραφή. Τα κόστη είναι:

- Κόστος εγγραφής στο Σχολείο - Συνέδριο: 80 € (δωρεάν εγγραφή για συμμετέχοντες που ειδοποιήθηκαν).

- Κόστος για διαμονή και διατροφή για όλες τις μέρες του Σχολείου - Συνεδρίου για συμμετέχοντες από ΑΠΘ: 100 €.

- Κόστος για διαμονή και διατροφή για όλες τις μέρες του Σχολείου - Συνεδρίου για συμμετέχοντες εκτός ΑΠΘ: 130 €.

Η διατροφή καλύπτει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Η διαμονή είναι σε σκηνή, που θα έχετε μαζί σας, ή θα σας διατεθεί από την κατασκήνωση. Για τους συμμετέχοντες εκτός ΑΠΘ, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός μικρών απλών οικίσκων με κουκέτες κρεβάτια (χωρίς μαξιλάρια και σεντόνια), χωρίς επιπλέον χρέωση. Ενδέχεται να υπάρχει μικρός αριθμός μοντέρνων οικίσκων χωρητικότητας 4 κρεβατιών (χωρίς σεντόνια), με επιπλέον χρέωση (25 Ευρώ τη μέρα), που θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητας τους για τους κεντρικούς ομιλητές. Η διάθεση οικίσκων (απλών και μοντέρνων) θα γίνει με την έναρξη του Σχολείου - Συνεδρίου, όταν και θα είναι γνωστή η διαθεσιμότητα τους.

Το συνολικό ποσό για το κόστος διαμονής και διατροφής, και ενδεχομένως για το κόστος εγγραφής, θα πρέπει να καταβληθεί ως τις 15/8/2016 στον τραπεζικό λογαριασμό:

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Α.Π.Θ.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υποκατάστημα 2202 – Αγγελάκη, Αγγελάκη 18, 54621 Θεσσαλονίκη
Αριθμός Λογαριασμού: 5202-002079-933
International Bank Account Number (IBAN): GR98 0172 2020 0052 0200 2079 933
Code Bic (SWIFT address): PIRBGRAΑ

Παρακαλείστε να σημειώσετε επίσης και τον κωδικό έργου 93524.

Για να διασταυρωθεί η πληρωμή και να σας δοθεί απόδειξη, παρακαλείστε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση dkugiu (at) auth.gr. Αν επιθυμείτε τιμολόγιο θα πρέπει στο μήνυμα σας να δώσετε τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης (επωνυμία, διεύθυνση, ΑΦΜ).